Kom je een kaartje halen voor een thuisblijver?

Donderdag 23 juni 2022

De vakantie staat voor de deur. Dat betekent dat veel mensen er lekker op uit of misschien wel op vakantie gaan. Voor de thuisblijvers een minder makkelijke tijd. Jouw familie, vrienden- en kenniskring komt dan wat minder op de koffie/thee komt dan je gewend bent. Gisteren op de markt deelde wethouder Frank Dassen de kaartjes uit. 

Een mooi gebaar

Frank Dassen: "Niemand vindt het leuk om zich alleen te voelen. Op deze manier hopen we dat vakantiegangers ook aan de thuisblijvers denken. Een kaartje geven met een mooie boodschap, kan hierin al een mooi gebaar zijn en een beetje verschil maken. Samen kunnen we iets doen aan eenzaamheid."

Wil je graag een kaartje? 

Je kunt nog gratis kaartjes ophalen op het gemeentehuis. Voor de kaartjes geldt: op = op. 

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.