De jeugd is weer aan zet

Dinsdag 7 juni 2022

Jongerengroep ‘Kom Ens’ gaat weer van start . Morgen 8 juni blikken we samen met de groep jongeren terug op vorig jaar en denken we na over diverse activiteiten voor dit jaar , in Punt 39 in Elsloo.

“Ik was verrast om te zien hoe creatief en actief jongeren meedachten over hun toekomst in Stein, toen Kom Ens in mei 2021 van start ging. Ik ben erg benieuwd welke activiteiten de jongerengroep dit najaar voor de jeugd in Stein bedenkt”- Wethouder Joep Ummels.

Wordt het weer Kom èns Preuve, Tote bags maken, Graffiti sjpuite of iets heel anders? We gaan het zien!  Wil je meedoen? Meld je dan per mail via i.heuts@averox.nl en sluit snel aan bij de groep.

Doe je mee?

Ben jij of ken jij iemand die woonachtig is in de gemeente Stein, tussen 12 en 27 jaar oud is en interesse heeft om mee te denken en mee te organiseren met al die andere jongeren? Meld je dan per mail via i.heuts@averox.nl en sluit snel aan bij de groep.

Jongerengroep Kom éns

In 2021 is een groep jongeren ontstaan, onder de naam ‘Kom èns’, die zelf activiteiten door, voor én met jongeren organiseren. In eerste instantie met het doel ideeën op te halen en tot een jongerenvisie te komen.  Op die manier krijgt de mening van jongeren een blijvende plek bij belangrijke thema’s in de gemeente. Het college van burgemeester en wethouders heeft eerder besloten om in 2022 jongeren onder de naam ‘Kom èns’ te blijven faciliteren bij het organiseren van activiteiten.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.