Heb je vrijdag overlast gehad van water?

Maandag 23 mei 2022

Graag houden we de plekken bij waar veel overlast is geweest. Veel plekken kennen we al, maar we willen graag weten of er ook nieuwe plekken zijn waar wateroverlast is geweest. Met de meldingen kunnen we beter in beeld brengen wat er nodig is om de overlast te verminderen.

Dit weekend is een extreme bui gevallen. Natuurlijk proberen we ons riool aan te passen aan de regenbuien van nu. Helaas kunnen we het riool niet zo maken zodat het alle extreme regenbuien aan kan. We moeten ons voorbereiden op het feit dat deze extreme regenbuiten steeds vaker vallen. De wateroverlast die daar bij hoort, moeten we gaan accepteren als iets wat vaker voorkomt. Hoe ontzettend vervelend dat ook is. 

Bedankt voor je medewerking.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.