Vanaf vrijdagavond 20.00 uur afrit Maasmechelen afgesloten

Vrijdag 13 mei 2022

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt sinds 6 mei 2022 een tweetal weken het wegdek op de E314 richting Nederland, tussen het ecoduct Kikbeek in Maasmechelen en de Nederlandse grens. Het wegdek wordt voorzien van een geluiddempend asfalt. Deze ingreep moet het rijcomfort en de verkeersveiligheid verhogen.

De werken zijn in twee fases verdeeld waarbij het verkeer op één rijstrook rijdt met een snelheidsbeperking van 70km/u. Er wordt daardoor filevorming verwacht. Richting Nederland zijn de op- en afrit Maasmechelen en parking Boorsem slechts beperkt beschikbaar tijdens deze werken.

Fase 2 van vrijdagavond 13 mei tot woensdag 18 mei:

  • Afrit 33 Maasmechelen komende van Genk wordt afgesloten vanaf vrijdag 13 mei om 20u tot woensdag 18 mei
  • Omleiding naar Maasmechelen vanaf complex 32 Genk-Oost, via de N75 Boslaan en N78 Rijksweg.

Opritten 33 Maasmechelen richting Nederland:

  • Oprit komende vanaf Maasmechelen Village: afgesloten vanaf vrijdag 13 mei om 20u tot woensdag 18 mei. Oprit komende vanaf rotonde N78 Rijksweg: afgesloten vanaf maandag 16 mei om 9u tot woensdag 18 mei.
  • Omleiding naar Nederland via de N78 Rijksweg en de Pater Sangersbrug in Maaseik.

Snelwegparking Boorsem richting Nederland:

  • Afgesloten van afgesloten vanaf vrijdag 13 mei om 20u tot woensdag 18 mei.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.