Vanaf donderdag werken we aan de Charles de Gavrestraat

Woensdag 23 maart 2022

Donderdag 24 maart starten we net de werkzaamheden aan de Charles de Gavrestraat in Elsloo. Firma Hak gaat werken aan de gasleiding in de stoep.

Verkeersregelaars

We zetten donderdag 24 maart de hele dag verkeersregelaars in om het verkeer in goede banen te leiden. De verkeersregelaars helpen ook de kinderen van Basisschool St. Augustinus hoe ze veilig op hun school kunnen komen. Firma Hak heeft de school informatie gegeven over de werkzaamheden.

De werkzaamheden duren ongeveer 2 weken.

De Charles de Garvestraat is tijdens deze werkzaamheden een straat met eenrichtingsverkeer. Verkeersborden laten auto’s en ander verkeer zien hoe ze moeten rijden.

Heeft u nog een vraag?

Neem dan contact met ons op via info@gemeentestein.nl of op 046 435 93 93. Geef aan dat het om de Charles de Gavrestraat gaat.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.