Derde prijs voor milieupark Stein!

Maandag 14 maart 2022

Vorige week ontvingen milieupark Stein en RWM, de 3e prijs voor ‘Milieupark van het jaar’ van Vlakglas Recyling Nederland. Ieder jaar reikt Vlakglas Recycling Nederland deze prijs uit aan het milieupark dat het schoonste vlakglas bij hen aanlevert. Schoon wil in dit geval zeggen: vlakglas zonder hout, plastic of ander materiaal.

Wethouder Hendrix: “We zijn erg blij met deze prijs. Maar… Die hebben we natuurlijk te danken aan onze inwoners! Daarom ook onze complimenten aan hen. We hebben de prijs gekregen omdat zij het vlakglas schoon naar de milieustraat brengen.".

Jaarlijks krijgen een aantal milieuparken deze prijs Vlakglas Recyling Nederland. Inwoners leveren het vlakglas in bij het milieupark, dan gaat het via de RWM naar Vlakglas Recycling Nederland. Met het vlakglasafval dat wordt ingeleverd, wordt nieuw glas gemaakt. Dit is weer goed voor het milieu! 

Chris (links) en Marcel (rechts) met de prijs voor ‘Milieupark van het jaar’. 

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.