Energietoeslag voor huishoudens met een laag inkomen

Maandag 21 februari 2022

Uitbetaling vertraagd

Voor de uitbetaling van de energietoeslag moet de overheid regels bepalen. Het bepalen van de regels duurt langer dan gedacht. Als je een uitkering ontvangt van de gemeente, krijg je deze eenmalige toeslag uiterlijk 21 april 2022 op je rekening gestort.

Meer informatie volgt

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt zoals:
‘Kan ik met mijn inkomen de toeslag krijgen?’
‘Hoe kan ik de toeslag aanvragen?’
‘Wanneer ontvang ik de toeslag?

Helaas kunnen wij vragen als deze nog niet beantwoorden omdat de regels nog niet bekend zijn. Als hierover meer duidelijk is, informeren we jou via onze website. Vidar zal namens de gemeente Stein de uitbetaling regelen. Je kunt ook de website van Vidar in de gaten houden:

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.