Vervangen hoofdleiding gas

Vrijdag 14 januari 2022

In opdracht van Enexis start aannemer A. Hak met de sanering van de gasleiding rondom het Dorine Verschurenplein in Elsloo.De oude stalen hoofdleiding wordt vervangen door een nieuwe slagvaste PVC hoofdleiding.

Fasering werkzaamheden

  • Fase 1 - Dorine Verschureplein 13 - 21
  • Fase 2 - Dorine Verschureplein 110 - 126
  • Fase 3 - Dorine Verschureplein 1 - 9a
  • Fase 4 - Koolweg 18/20 – wegsteek naar Koolweg 1
  • Fase 5 - Dorine Verschureplein 10 - 11

Het betreft een beoogde fasering/planning. Het project heeft een totale doorlooptijd van 7 à 8 werkweken. e.e.a. is afhankelijk van de weersomstandigheden. 

Verkeersmaatregelen

De werkzaamheden van fase 2 (Dorine Verschureplein 110 - 126 ) en 3 (Dorine Verschureplein 1 t/m 9a ) zullen plaatsvinden binnen afgezet werkgebied middels lage bouwhekken. Toegang tot de panden en winkels blijft ten alle tijden gehandhaafd.

Overzichtstekening

Afbeelding werkzaamheden Dorine Verschurenplein

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.