Bezoek geen kerstmarkten in het buitenland

Maandag 13 december 2021

De feestdagen zijn in het vooruitzicht. Dit is ook de tijd van winkelen en het bezoeken van kerstmarkten. Het aantal coronabesmettingen blijft hoog in Nederland en in het buitenland. Bezoek geen kerstmarkten en winkels in het buitenland. Sla ook de kerstmarkt in Aken nog een jaar over. Zo voorkomen we dat het coronavirus zich nog verder verspreid.

In Duitsland geldt een 2G-beleid. Hier wordt streng op gecontroleerd.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.