Blije gezichten bij uitdelen van Goodiebags aan vrijwilligers van Stein

Woensdag 1 december 2021

Afgelopen zaterdag konden vrijwilligers, die ingeschreven staan bij Volontario, een goodiebag ophalen in een drive-in, helemaal coronaproof natuurlijk. Op de fiets en met de auto of zelfs te voet kwamen ze naar de parkeerplaats van het gemeentehuis. In de goodiebag zaten waardebonnen en attenties, allemaal gedoneerd door lokale ondernemers.

Wethouder Hub Janssen en Danny Hendrix waren ook aanwezig bij het uitdelen van de goodiebags. Wethouder Janssen: “Het was een erg mooie middag. Fijn om op deze unieke manier de vrijwilligers in onze gemeente te kunnen bedanken voor al hun tijd en energie. Stein zou Stein niet zijn zonder hun inzet! Complimenten voor de organisatie van deze mooi actie.”

De organisatie van de drive-in was in handen van Volontario. Ilona de Schwartz, coördinator Volontario Stein, was er zaterdag natuurlijk ook bij. “We staan er misschien niet altijd bij stil, maar veel wat in de gemeente geregeld en georganiseerd wordt, draait op vrijwilligers. Of het nu gaat om sport, muziek of een evenement. Afgelopen jaar vroeg weer veel van de vrijwilligers. Goed om te laten zien dat we al hun werk waarderen!”

Stichting Volontario Stein motiveert, stimuleert en waardeert inwoners voor hun vrijwillige inzet in de Steinse gemeenschap.

Afbeelding volontario

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.