Je kunt nog subsidie aanvragen voor het afkoppelen van regenwater!

Maandag 22 november 2021

Een van de dingen die we goed merken aan de klimaatverandering zijn de hevige regenbuien. Er valt zoveel water in één keer dat het riool het water niet meer kwijt kan. Een van de oplossingen is daarom het ‘afkoppelen van het riool’. Dat houdt in dat het water niet meer naar het riool gaat, maar bijvoorbeeld in regenton of met een infiltratiesysteem naar je tuin. Zo houd je je tuin gezond ook als het juist weer heel weinig regent.

Wist je dat je daar subsidie voor kunt aanvragen?

Lees meer over de subsidie en de voorwaarden op www.gemeentestein.nl/waterklaar.

Deze subsidieregeling is een samenwerking van de Limburgse gemeenten, Waterschap Limburg en Provincie Limburg.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.