Meld je waterschade aan!

Dinsdag 16 november 2021

Schade door hoogwater? Geef het uiterlijk 15 december door!

RVO biedt met de regeling WTS hulp aan burgers en bedrijven in Limburg en Noord-Brabant met schade door het hoogwater in juli. Wie zich uiterlijk 15 december meldt, kan in aanmerking komen voor een financiële tegemoetkoming.

Ook als je nog niet precies weet hoeveel schade je hebt, of nog contact hebt met de verzekeraar, is het van belang dat je je uiterlijk 15 december meldt. Dit kan eenvoudig online op deze website. Alleen dan heb je mogelijk recht op een tegemoetkoming via de WTS.

Lukt het niet online?
Neem dan telefonisch contact op via: 088 042 40 70.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93