Burgemeester overhandigt geheim recept speculaas aan Sinterklaas

Zaterdag 13 november 2021

Onze burgemeester mocht, samen met Dukers, dé bakker en 10 hulpbakkertjes het geheime recept, van de met goud bekroonde speculaas van Bakkerij Dukers, aanbieden aan Sinterklaas en zijn Pieten bij Kasteel Soestdijk. Ook al had de Sint nog nooit zo'n lekkere speculaas geproefd, hij heeft beloofd recept geheim te houden.

De Sint kreeg niet alleen speculaas, ook de prachtige tekeningen, gemaakt door de kinderen die mee zijn geweest, nam hij dankbaar in ontvangst!

En niet vergeten allemaal de schoen te zetten vanavond hè! 

  

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.