Rioolwerkzaamheden in Elsloo Stein en Urmond gestart

Donderdag 11 november 2021

De gemeente Stein laat in Stein, Elsloo en Urmond op diverse plaatsen het riool renoveren en repareren. De werkzaamheden kunnen zéér incidenteel voor hinder in woningen zorgen, dit als gevolg van het reinigen van de riolering onder hoge druk. Bewoners waarbij rioolwerkzaamheden plaatsvinden, worden vooraf per brief geïnformeerd over de werkzaamheden en de te treffen maatregelen om overlast tot een minimum te beperken.

Kijk op www.werkzaamhedenaanhetriool.nl waar de werkzaamheden plaatsvinden.

afbeelding werkzaamheden

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.