Kinderkledingdag Stein

Donderdag 11 november 2021

Gemeente Stein vindt het belangrijk dat kinderen goede en passende (winter-)kleding hebben. Hiervoor houdt de gemeente op woensdag 1 december van 8.30 tot 15.30 uur, samen met Kledingbank Limburg en Stichting Leergeld, de Kinderkledingdag bij de Kledingbank in Maasbracht.

Wethouder Hub Janssen zegt: “Helaas is het niet voor alle gezinnen in Stein vanzelfsprekend dat ze goede en passende winterkleding hebben.” Daarom worden kinderen uit Stein gratis van top tot teen van winterkleding voorzien. Wat op de huid wordt gedragen, zoals onderkleding, is helemaal nieuw. Ouders/verzorgers van deze kinderen mogen ook winterkleding uitzoeken.

De actie is bedoeld voor kinderen uit huishoudens met een laag inkomen. Het gaat om gezinnen, die bekend zijn bij de stichting Leergeld. Ook kunnen professionals gezinnen met een laag inkomen benaderen, die goed winterkleding kunnen gebruiken.
Deze ouders/verzorgers ontvangen dan een brief met instructies waarmee zij zich van te voren voor deze dag moeten aanmelden.

Voor kinderen en hun ouders/verzorgers die geen eigen vervoer naar Maasbracht kunnen regelen, heeft de gemeente vervoer geregeld via Omnibuzz. Zij worden gehaald en gebracht van huis.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.