Werkzaamheden Dieterenstraat

Donderdag 21 oktober 2021

Op maandag 25 oktober start Kurvers wegenbouw met onderhoud aan het asfalt in de Dieterenstraat. Ook de stoepen worden vernieuwd. Het gaat specifiek om de toegangsweg naar het gemeentehuis en de milieustraat voor groenafval, PMD en oud papier. Vrijdag 29 oktober worden de werkzaamheden grotendeels afgerond, waarna de toegangsweg weer bereikbaar is.

Parkeerplaats gemeentehuis

De parkeerplaats naast het gemeentehuis zal in deze week niet bereikbaar zijn. Je kunt gebruik maken van de parkeerplaats aan de kant van Steinerbos. Dit wordt door middel van omleidingsborden aangegeven.

Groenafval, PMD en oud papier

De milieustraat, voor groenafval, PMD en oud papier wordt tijdelijk verplaatst naar de parkeerplaats aan de Dieterenstraat. Zie onderstaande afbeelding.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.