Defensie oefent in Stein

Dinsdag 12 oktober 2021

Het Ministerie van Defensie heeft aangekondigd dat er van 9 t/m 10 november 2021 een militaire oefening plaatsvindt in de gemeente Stein.

Oefening

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen een klimprogramma uitvoeren op de Maasbrug bij Stein. Men zal hierbij het doorgaand verkeer niet hinderen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Dienstverlening via tel.046-435 93 93.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.