Veteranenbenefietconcert geannuleerd

Donderdag 7 oktober 2021

Op zondag 10 oktober 2021 stond het Veteranenbenefietconcert in Sporthal Merode gepland. Helaas is gebleken dat er te weinig kaarten zijn verkocht om het concert te laten doorgaan. Daarom hebben het Veteranencomité en de gemeente Stein de jammerlijke beslissing moeten nemen om het concert te annuleren.

Reeds verkochte kaarten

Iedereen die reeds een toegangsbewijs had gekocht, krijgt uiteraard de kosten terug. We zullen persoonlijk contact met de betreffende personen opnemen om te zorgen dat zij hun geld terug krijgen.

Nieuw concert

Op dit moment is nog niet duidelijk of het concert op een later moment opnieuw wordt georganiseerd.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.