Webinar zonnepanelen dinsdag 5 oktober

Donderdag 23 september 2021

Het zonnepanelenproject is een van de projecten uit de Energievisie van de gemeente Stein. Door zonnepanelen te leggen, kunnen inwoners hun huis duurzamer maken én geld besparen.

Het project is voor alle inwoners van de gemeente Stein. Ook bedrijven en verenigingen met een kleinverbruikersaansluiting kunnen meedoen. Kies jij ook voor zonne-energie via jouw gemeente? Dan word je volledig ontzorgd gedurende het hele traject.

Webinar

Wil je meer weten over het project? Meld je aan voor het webinar op dinsdag 5 oktober om 19.00 uur. Tijdens het webinar worden al jouw vragen beantwoord. Meld je aan via voltalimburg.nl/zonnepanelenprojectstein

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk deze flyer (PDF, 1.2 MB)of bezoek onze zonnepanelenpagina

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.