Het Huis van de Toekomst is geopend

Dinsdag 14 september 2021

Een energiezuinige én levensloopbestendige woning realiseren, hoe doe je dat? Kom een kijkje nemen in het Huis van de Toekomst! Op maandag 13 september openden wethouders Danny Hendrix en Hub Janssen samen met Karel Smitsmans, directeur Zaam Wonen, officieel de deuren. Vanaf nu kan iedereen, op afspraak, een bezoek brengen aan het Huis van de Toekomst.

Informeren en inspireren

Gemeente Stein en Zaam Wonen hebben de krachten gebundeld om jou gratis advies te geven over je woning. Het Huis van de Toekomst is een informatiepunt dat je alle informatie geeft die je nodig hebt om lang en comfortabel zelfstandig te wonen in een energiezuinige woning. Experts van Stichting Dubbel Duurzaam leggen je graag uit wat jij allemaal kunt doen om jouw woning dubbel duurzaam te maken. Of je nu een koopwoning hebt of een woning huurt – het Huis van de Toekomst is voor iedereen.

Maak een afspraak!

Je vindt het Huis van de Toekomst op Crostolostraat 10 in Stein. Het Huis van de Toekomst is geopend op afspraak. Kijk op onze website voor meer informatie of bel naar 041 266 78 23 om een afspraak te maken. Wees er snel bij; de eerste vijftig bezoekers krijgen een duurzaam welkomstcadeau!

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.