Het Huis van de Toekomst is geopend

Dinsdag 14 september 2021

Een energiezuinige én levensloopbestendige woning realiseren, hoe doe je dat? Kom een kijkje nemen in het Huis van de Toekomst! Op maandag 13 september openden wethouders Danny Hendrix en Hub Janssen samen met Karel Smitsmans, directeur Zaam Wonen, officieel de deuren. Vanaf nu kan iedereen, op afspraak, een bezoek brengen aan het Huis van de Toekomst.

Informeren en inspireren

Gemeente Stein en Zaam Wonen hebben de krachten gebundeld om jou gratis advies te geven over je woning. Het Huis van de Toekomst is een informatiepunt dat je alle informatie geeft die je nodig hebt om lang en comfortabel zelfstandig te wonen in een energiezuinige woning. Experts van Stichting Dubbel Duurzaam leggen je graag uit wat jij allemaal kunt doen om jouw woning dubbel duurzaam te maken. Of je nu een koopwoning hebt of een woning huurt – het Huis van de Toekomst is voor iedereen.

Maak een afspraak en kom langs!

Je vindt het Huis van de Toekomst aan Crostolostraat 10 in Stein. Wilt u langskomen voor een adviesgesprek en/of een rondleiding? Maak dan een afspraak. U kunt een afspraak inplannen op donderdagen, van 13:00 uur tot 18:00. Stuur een mail naar info@dubbel-duurzaam.nl of bel 041-266 78 23.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93