Voorkom extra kosten voor VOG-aanvraag of uittreksel BRP

Donderdag 9 september 2021

Op internet zijn commerciële partijen actief die voor u een VOG-aanvraag of een uittreksel BRP willen aanvragen.  Deze bedrijven zijn géén onderdeel of partner van de overheid. Laat je jouw VOG-aanvraag of uittreksel aanvragen door zo’n bedrijf? Dan betaal je eerst (verwerkings-)kosten aan dat bedrijf die tot tientallen euro´s kunnen oplopen.

VOG-aanvragen of uittreksels BRP die via commerciële partijen worden ingediend worden op dezelfde manier en in hetzelfde tempo behandeld als alle andere aanvragen.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.