Werkzaamheden Weg van Meers naar Elsloo

Woensdag 8 september 2021

Op maandag 13 september a.s. gaat Enexis een nieuwe stroomkabel aanbrengen voor de lichtmasten langs het recent gerenoveerde deel van de weg van Elsloo naar Meers.

De weg wordt niet geheel afgesloten. Verkeer kan via een weghelft langs de werkzaamheden rijden. Indien je overlast door eventuele korte stremmingen wilt voorkomen adviseren wij je om via Stein van Meers naar Elsloo te rijden.

De werkzaamheden duren ongeveer 1 week.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.