Asfaltonderhoud Oostelijke Kanaalweg

Woensdag 8 september 2021

Vanaf maandag 20 september tot en met woensdag 22 september voert aannemer ABZ werkzaamheden uit aan de Oostelijke Kanaalweg en Broekhoven in Geulle. Het asfalt van de wegen wordt dan vernieuwd. De werkzaamheden zullen woensdag 22 september om 19.00 afgerond worden. 

Omleiding 

Door de werkzaamheden is er geen verkeer mogelijk via de Oostelijke Kanaalweg richting Geulle. Het verkeer wordt omgeleid. De weg is ook afgesloten voor fietsen en voetgangers. 

Kasteel Elsloo is bereikbaar vanuit Esloo

Plattegrond omleidingsroute 

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.