Zalencentrum Vivaldi tijdelijk opslaglocatie hulpgoederen

Donderdag 5 augustus 2021

Het voormalige Zalencentrum Vivaldi wordt tot en met 31 oktober gebruikt als opslaglocatie voor hulpgoederen die ten goede komen aan getroffenen van de recente hoogwatercrisis. Het Steinse college heeft daartoe besloten naar aanleiding van een verzoek om ruimte door inwoner Hein Coumans die hier samen met Sarah Martinussen van Stichting Verrassingsdag het initiatief toe heeft genomen.

Wethouder Joep Ummels: ‘We zien dat de bereidheid om te helpen onder inwoners erg groot is. Zowel lokaal door bijvoorbeeld het opschonen van getroffen gebieden als het inzamelen van goederen voor regio’s die zwaarder getroffen zijn. Juist nu moeten we er voor elkaar zijn en daar dragen wij als gemeente een steentje aan bij door deze ruimte ter beschikking te stellen. We zijn gezamenlijk getroffen en alleen samen komen we er weer bovenop.’

Centrale opslag

Volgens initiatiefnemer Hein Coumans staan er op diverse locaties garages vol goederen. Van potten pindakaas tot bankstellen. Om de omvang van het aanbod en de benodigde distributie naar de zwaargetroffen gebieden aan te kunnen, werkt een centrale opslaglocatie het beste.

Goederen inleveren

Vanaf dinsdag 10 augustus aanstaande kunnen inwoners goederen afleveren bij de opslaglocatie aan de Dieterenstraat 7. Inleveren kan op werkdagen van 10.00u tot 12.00 en van 14.00u tot 16.00u. Op zaterdagen van 10.00u tot 14.00u.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.