Gevolgen wateroverlast voor dienstverlening Omnibuzz

Vrijdag 16 juli 2021

Als gevolg van de extreme wateroverlast in Zuid-Limburg zijn er momenteel verstoringen in de dienstverlening. Enerzijds komt dit omdat meerdere voertuigen van Omnibuzz zijn en worden ingezet voor de evacuatie van in problemen geraakte bewoners. Anderzijds komt dit omdat wegen ondergelopen en dus niet meer berijdbaar zijn. Veel voertuigen moeten omrijden en lopen, vanwege de grote verkeersdrukte, vertraging op.

Op dit moment worden ritaanvragen naar en van bepaalde bestemmingen niet meer aangenomen. Klanten die reeds een rit geboekt hebben, worden gebeld om door te geven dat wij de rit niet kunnen uitvoeren.

De berekening van de bonus/malus wordt in ieder geval in een aantal percelen in Zuid-Limburg buiten werking gesteld.

De verwachting is dat de wateroverlast zich, als gevolg van het sterk stijgende waterpeil in onze rivieren, zal gaan verplaatsen naar andere delen van Limburg. Omnibuzz houdt er dan ook rekening mee dat bovengenoemde verstoringen zich ook gaan voordoen in andere delen van Limburg.

Kijk voor meer informatie op de website van omnibuzz. 
 

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.