Spreekuren voor ondernemers

Dinsdag 13 juli 2021

We zijn erg blij dat er steeds meer mogelijk is en dat ondernemers minder last hebben van corona gerelateerde beperkingen. In het kader van de versoepelingen en de mogelijkheden om weer fysiek bij elkaar te komen, willen we graag fysieke spreekuren organiseren met wethouder Natascha Wingelaar.

Wil jij in gesprek met de wethouder? Meld je dan nu aan!

• Datum: vrijdag(ochtend) 16 juli 2021
  • Plaats: winkelcentrum Stein

Aanmelden kan t/m maandag 12 juli door een mail te sturen naar ondernemen@gemeentestein.nl. We zullen daarna een planning maken en de specifieke tijdstippen doorgeven.

Mocht je niet kunnen op deze datum maar wil je toch graag in gesprek? Geef dit dan ook aan ons door. Dan plannen we samen een ander moment.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.