Stem Stein naar de Meest Toegankelijke Gemeente van NL

Dinsdag 6 juli 2021

In de gemeente Stein moet iedereen kunnen meedoen! Daar werken we samen met o.a. het Sociaal Inclusiepanel hard aan. In de verkiezing voor Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland is onze gemeente al doorgedrongen tot de top 12!

Tot 30 augustus kun je via deze link op onze gemeente stemmen www.meesttoegankelijkegemeente.nl/gemeenten/stein/  om tot de top 5 van Nederland te geraken. Stem ook en geef hiermee een blijk van waardering voor alle inzet op het gebied van toegankelijkheid.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.