Herstellen overhakkers

Dinsdag 6 juli 2021

Aanstaande woensdag gaat aannemer Kurvers starten met het herstellen van overhakkers. Er wordt gestart in Elsloo, maar het betreft meerdere locaties in de gemeente Stein.

Overhakkers

Overhakkers zijn stukken in de weg die tijdelijk zijn dicht gestraat met betonstraatstenen. Bijvoorbeeld na werkzaamheden aan het riool of aan kabels en leidingen. Meestal laten wij een overhakker één jaar liggen voordat deze wordt voorzien van nieuw asfalt. Zo kan de aangebrachte fundering en het zand nog nazakken.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.