Cafés in gemeente Stein vandaag tot na 22.00 uur open

Vrijdag 25 juni 2021

Dit geldt voor de gelegenheden die een vergunning hebben om tot na 24.00 uur open te blijven. Demissionair minister Grapperhaus vindt dat er niet hoeft te worden opgetreden tegen deze cafés als die vanavond tussen 22.00 en 24.00 uur open blijven. Gemeenten mogen zelf bepalen hoe hiermee wordt omgegaan. Gemeente Stein kiest ervoor om deze situaties te gedogen.

Mild

Burgemeester Marion Leurs: ‘Met het zicht op de versoepelingen die morgen ingaan, zal in onze gemeente vanavond niet gehandhaafd worden. Ik vind dat we hier mild mee moeten omgaan en dat we dit zowel de ondernemers als de inwoners moeten gunnen.’ Vanaf morgen gelden soepelere coronaregels en mogen cafés weer na 22.00 uur openblijven. Deze regels worden echter vannacht al van kracht. Het zou de vreemde situatie geven als cafés die normaal gesproken tot in de nacht open mogen blijven vanavond om 22.00 uur dicht moeten, maar twee uur later weer open mogen.

De gemeente heeft de politie en BOA’s hier reeds over geïnformeerd.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.