Gratis scans Dubbel Duurzaam weer gestart

Vrijdag 11 juni 2021

Yes! Wij, André en Erik, mogen weer aan de slag! En daar zijn we als zorg- en energiecoach van Dubbel Duurzaam heel blij om. Vanwege de coronamaatregelen was het een hele tijd niet mogelijk om een scan aan huis af te nemen. Inmiddels mogen wij onze werkzaamheden weer oppakken. Dit doen wij natuurlijk op een veilige manier, namelijk door:

  • afstand te houden;
  • zo min mogelijk aan te raken;
  • vooraf een korte gezondheidscheck uit te voeren (telefonisch).

Coaches André en Erik 

Huisbezoek Dubbel Duurzaam

Eén van ons komt bij je thuis langs als je gratis Dubbel Duurzaam scan hebt aanvraagd. Zowel de zorg- als de energiescans nemen wij voor onze rekening. Tijdens een huisbezoek lopen we samen met jou door bijna alle ruimtes. We maken aantekeningen, denken na over verbeteringen en beantwoorden jouw vragen. Door onze jarenlange ervaring kun je met vrijwel alle vragen bij ons terecht. Weten we het niet? Dan komen we er later op terug.

  • Bij de energiescan wordt er gekeken naar welke mogelijkheden er voor jouw woning zijn om het energieverbruik te verminderen én duurzame energie op te wekken. Denk hierbij aan het isoleren van de woning, het vervangen van het CV-toestel of het plaatsen van zonnepanelen.
  • Bij de zorgscan wordt er gekeken naar maatregelen welke je kunt treffen om zo lang mogelijk op een veilige manier in je woning te kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan het monteren van een traplift, een inloopdouche of kleine aanpassingen in de keuken.

Rapportage van Dubbel Duurzaam

Onze bevindingen van het huisbezoek schrijven wij op in een onafhankelijk adviesrapport. Deze rapportage werken wij uit en delen we met jou. Hierin staan alle maatregelen omschreven die je kunt nemen om de woning te verduurzamen of levensloopbestendig te maken. Nadien helpt stichting Dubbel Duurzaam je graag met het vinden van subsidies of leningen om jouw gekozen maatregelen mee te financieren!

Aanmelden?

Wil jij graag een energiescan, zorgscan of beide scans ontvangen? Meld je dan nu aan via de website www.dubbel-duurzaam.nl. Beide scans worden gratis aangeboden door de gemeente Stein.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.