Werkzaamheden weg van Elsloo naar Groot Meers

Donderdag 10 juni 2021

De Weg van Elsloo naar Groot Meers is tussen de komgrens Meers en de autosnelwegbrug in slechte toestand. Ook is de weg hier te smal om volwaardig te kunnen passeren.

Vanaf 21 juni as. gaat de gemeente Stein deze weg verbreden en tegelijk van nieuw asfalt voorzien.

Werkzaamheden

Deze werkzaamheden zullen ongeveer 5 weken duren. Gedurende deze tijd is de weg afgesloten voor autoverkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Kapelaan Berixstraat naar Stein. Dit wordt tijdig bekend gemaakt middels borden langs de weg en via de gebruikelijke gemeentelijke communicatie kanalen. De tekening waarop de werkzaamheden zijn weergegeven kun je bekijken via deze link (PDF, 286.2 kB).

Fietsverkeer

Het fietsverkeer kan gebruik maken van het fietspad langs het Julianakanaal.

Voor meer informatie kun je deze pagina in de gaten houden.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.