Inwoners Stein kunnen stemmen voor kunstwerk

Dinsdag 1 juni 2021

Stem en krijg een gratis toegangskaart voor de kunstbeurs Art Eindhoven

Jouw stem telt voor kunst in Stein. Afgelopen maanden hebben vijf verschillende kunstenaars in totaal zeven kunstwerken en ontwerpen ingezonden voor de derde editie van het project Kunst in de Gemeente Stein. Bij dit project maken de kunstenaars kans om hun kunstwerk geplaatst te krijgen de wisselsokkel op de rotonde Stadhouderslaan/Napoleonsbaan en een vergoeding van € 3.000.

Jouw stem telt!

De inzendingen dit jaar zijn van

  • Jos Dirix
  • Malekai
  • Frans van Straaten
  • Eddie Symkens
  • Maria Stams

​Alle inwoners van de gemeente Stein kunnen tot en met 18 juni stemmen op de inzendingen en zo aangeven welk kunstwerk zij het liefst een jaar lang op de wisselsokkel willen zien. Stemmen kan via deze pagina. 

Samen met de inwoners van de gemeente Stein bepaalt een vakjury welk kunstwerk uiteindelijk verkozen wordt. De juryleden bestaat uit Gina van Mulken, wethouder van cultuur in Stein, Sarah Beerens, beleidsmedewerker van de gemeente Stein, Hub Vaessen van Stichting kleine monumenten Stein, Servé Heijing, voorzitter culturele werkgroep Stein en Jos Drubers, lokale historicus. Elke stemmer ontvangt van Stichting Kunstweek bovendien een gratis toegangskaart voor de kunstbeurs Art Eindhoven op 4 en 5 september in het Klokgebouw in Eindhoven t.w.v. € 9,00.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.