Sociaal & gezond ouder worden. Hoe doe jij mee?

Donderdag 27 mei 2021

Wanneer?

Maandag 7 juni van 10.00 tot 12.00 uur kun je digitaal aanschuiven bij de online talkshow ‘Sociaal en gezond ouder worden’. Dit informatieve én interactieve programma, onder leiding van Sander Kleikers, doorloopt diverse thema’s als: een gezonde levensstijl, meedoen in onze samenleving, mantelzorg, zingeving, dementie en de laatste levensfase. Kortom, thema’s die ertoe doen bij het ouder worden.

Programma

Ouder worden heeft mooie en minder mooie kanten en is bovenal een uitermate persoonlijk proces. Er is meer rust om van allerlei momenten te genieten, maar soms loopt het anders dan je hoopt. Één ding is zeker, na deze ochtend ken je diverse tips om vitaal en veerkrachtig in het leven te staan en de regie ligt bij jezelf.

  • 10.00uur  Welkom door Sander Kleikers
  • 10.10uur  Gezonde leefstijl brengt jou van nu naar straks. Met o.a. Erik Eurelings van ‘Limburg in Beweging’
  • 10.25uur  Wat als het anders loopt? Met o.a. Beppie Kraft
  • 11.00uur  Mantelzorg Met o.a. Ruud Lenssen van de film ‘Wei’
  • 11.10uur  Laatste levensfase en Bucketlist
  • 11.40uur  Meedoen in de samenleving
  • 11.55uur  Muzikale afsluiting door Maud Wilms

Informatief en interactief

Gedurende deze ochtend ontvang je informatie om zelf mee aan de slag te kunnen, inclusief een overzicht van beschikbare ondersteuning. Deelname aan het programma is naar eigen wens: rustig kijken en meeluisteren of actief meedoen door vragen te stellen via de chat. De keuze is aan jou.

Aanmelden 

Aanmelden kan via deze link. 

PDF document

In dit document vindt je de gehele uitnodiging.  (PDF, 370.1 kB)


 

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93