Jouw mening over De Maaskentjer

Maandag 12 april 2021

Vorige week is alweer de zevende editie van De Maaskentjer uitgekomen. Zodat jij op de hoogte bent van actualiteiten, verhalen uit de wijk, werk in uitvoering en veel meer. Graag horen we van jou hoe jij dit blad ervaart: is de inhoud aansprekend? Lees je het tot de laatste letter? En haal je het blad af of lees je het online?. Zo kunnen we De Maaskentjer indien nodig aanpassen en verbeteren.

Meedoen is simpel en duurt maar ongeveer 3 minuten. Ga naar https://enquete.toponderzoek.com/gemeentestein

Vind je digitaal wat lastiger, maar wil je wel jouw mening geven? Dan nemen wij telefonisch contact met jou op. Het enige wat je daarvoor moet doen, is jouw telefoonnummer doorgeven via ons algemene telefoonnummer 046-435 93 93. En wij bellen jou terug!

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93