Raadslid Jack Meijers overleden

Vrijdag 9 april 2021

Namens Chantal Meijers en tot ons grote verdriet wil ik het volgende zeggen: 

Zoals wellicht bekend kampte Jack Meijers de laatste tijd met zijn gezondheid. De onderzoeken die volgden, wezen op een droevig scenario. Jack bleef ongeneeslijk ziek. In het begin was er nog hoop. Die vervloog echter en de laatste week ging het razendsnel bergafwaarts. Onverwachts bleek er dat er geen hoop meer mocht zijn op nog een respectabele goede tijd van leven. Geheel in eigen stijl hield Jack daarom ook de regie over zijn laatste reis. Woensdagavond 7 april, is hij even voor acht uur, in het bijzijn van zijn naasten vredig en rustig ingeslapen. 

Jack heeft ruim een halve eeuw de Elsloose en Steinse politiek gediend. Hij was vele jaren raadslid en vele jaren wethouder. Dat deed hij met alles wat hij had, op het scherp van de snede, gepassioneerd tot en met. Een selfmade man, recht voor zijn raap en eerlijk, ook als dat scheve gezichten opleverde. 

Binnen het CMB was hij onze nestor, onze lijsttrekker, onze onuitputtelijke kennisbron, onze grondlegger. Hij handelde conform zijn levensmotto "afspraak is afspraak en een woord is een woord". Jack was voor ons een mensenmens, oprecht, markant en onmisbaar. Toch moeten we tot ons grote verdriet verder zonder Jack. Wij zullen zijn "kindje", het CMB, in zijn gedachtenis blijven koesteren. Zodra wij zijn passie voor de politiek en het wel en wee van Stein samen voortzetten. 

Zijn echtgenote, Fabienne Chantal, Dave en hun gezinnen verliezen een super man, (schoon)vader en opa. Wij wensen hen alle sterkte toe met dit enorme verlies. 

Ikzelf verlies een vriend, een anker dat steeds in gedachten bij me zal zijn.
"Meijer " bedankt voor alles, vaarwel vriend, rust in vrede. 

- Willem Thewissen

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93