Steins gemeentehuis kleurt blauw voor autisme

Vrijdag 2 april 2021

Op vrijdag 2 april is het Wereld Autisme Dag. Overal op de wereld wordt op deze dag aandacht gevraagd voor autisme. Dit gebeurt onder andere door bekende gebouwen en monumenten blauw te verlichten. Ook het Steinse gemeentehuis kleurt die dag blauw. Door gebouwen blauw aan te laten lichten wil het Autisme Fonds laten zien dat autisme er gewoon mag zijn. Overal. De gemeente Stein steekt mensen met autisme hiermee een hart onder de riem. Want bij ons moet iedereen kunnen meedoen!

Meer info op: www.autisme.nl/2021/02/19/zet-autisme-in-het-licht/

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.