Reinigen en inspecteren van de openbare riolering in Stein en Urmond

Donderdag 25 maart 2021

In de kern Stein en Urmond wordt in opdracht van de gemeente Stein de riolering gereinigd en geïnspecteerd. De werkzaamheden vinden plaats in de kern van Stein en Urmond vanaf maandag 29 maart tot en met vrijdag 23 april aanstaande.

Informatievoorziening

Daar waar de aannemer het riool gaat reinigen en inspecteren, zullen de bewoners geïnformeerd worden met een brief over de werkzaamheden.

Vragen?

Heb je vragen of wil je zien waar de werkzaamheden worden uitgevoerd? Kijk dan op www.werkzaamhedenaanhetriool.nl

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.