Nieuwe poort ingang Milieupark

Vrijdag 19 maart 2021

Aanstaande dinsdag, 23maart, wordt er een nieuwe poort aan de ingang van het Milieupark geplaatst. 

Hoewel voor het vervangen van deze poort de toegang naar de Milieustaat niet gesloten hoeft te worden zal enige overlast toch onvermijdelijk zijn. Omdat het in de regel op de dinsdag minder druk is, is er daarom bewust voor deze dag gekozen. 

Om het lossen van het hekwerk en de de-/montage goed te kunnen laten verlopen is door de firma Veenstra wel gevraagd om beide parkeerstroken voor de toegang tot het Milieupark (straat- en gebouwzijde) dinsdag a.s. vrij te houden.

Tevens zal op die dag ook het hekwerk aan de achterzijde tussen de remise van de Brandweer en het Steyntje worden geplaatst.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.