Ga vandaag en de komende dagen niet wandelen of recreëren in bosgebieden

Donderdag 11 maart 2021

Op dit moment heeft onze regio te maken met zware windstoten van soms wel 100 km/uur. Het KNMI heeft daarom voor vandaag code geel afgegeven. Bij de brandweer, de politie en de gemeenten komen diverse meldingen binnen van schade, omgevallen bomen en (andere) gevaarlijke situaties. Door de harde wind vallen bomen in bosrijke gebieden om of dreigen om te vallen. Niet alleen vandaag, maar ook de komende dagen leidt dit in deze gebieden tot gevaar. Het heel dringende verzoek is dan ook om niet te gaan wandelen of recreëren in bosgebieden! Bomen die niet direct omvallen, kunnen dit later alsnog doen. Blijf dus weg! Bel in spoedeisende of levensbedreigende situaties altijd het alarmnummer 112.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.