Woon of werk je in de Westelijke Mijnstreek? Dan horen wij graag jouw mening!

Dinsdag 9 maart 2021

Duurzame en gezonde mobiliteit in de gemeente Stein. Wij horen graag wat je hiervan vindt!

De gemeenten en werkgevers in de Westelijke Mijnstreek werken samen aan gezonde en duurzame mobiliteit in de regio. Wij zijn erg benieuwd hoe je op dit moment reist en wat je van dit onderwerp vind. Daarom willen wij jou vragen om een anonieme enquête in te vullen. Dit kost maximaal tien minuten van uw tijd. De resultaten van de enquête gebruiken wij om mensen te helpen gezonder en duurzamer te reizen.

Voor deze enquête zijn wij op zoek naar inwoners en/of werkenden met een leeftijd t/m 60 jaar in de gemeenten Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Stein, Beek of Beekdaelen. De enquête kun je invullen via deze link. 

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93