Gemeente verstrekt gratis herbruikbare mondkapjes aan minima

Vrijdag 5 maart 2021

In de gemeente Stein moet iedereen kunnen meedoen in het dagelijks leven. Ongeacht leeftijd, mogelijkheden of inkomen. Het dragen van mondkapjes is op dit moment een voorwaarde om te kunnen meedoen in de samenleving. Voor inwoners die moeite hebben om rond te komen, betekent dit extra uitgaven. Geld dat eigenlijk niet gemist kan worden. Daarom helpt gemeente Stein graag een handje.

Folder

In de eerste week van maart ontvangen alle minima twee wasbare mondkapjes per post. Dit zijn huishoudens die moeten rondkomen van een bijstandsuitkering, of gebruik maken van schuldhulpverlening. Ook wordt een folder meegestuurd met informatie over rondkomen en handige telefoonnummers. De mondkapjes zijn vervaardigd door Vidar.

Contact

Heb je niets ontvangen, maar moet je wel van een minimum inkomen rondkomen? Neem dan contact op met de gemeente via info@gemeentestein.nl of bel naar 046 - 435 93 93.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.