Werkzaamheden trap Steenwegstraat

Donderdag 4 maart 2021

Op maandag 1 maart is de Gemeente Stein gestart met het vervangen van de houten trap aan de Steenwegstraat in Stein. De houten trapelementen worden vervangen voor betonelementen. Betonnen traptreden worden minder snel glad en hebben als bijkomend voordeel dat ze een langere levensduur hebben.

De werkzaamheden zullen ongeveer drie weken in beslag nemen. We zijn hierin afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens deze werkzaamheden is de trap niet toegankelijk.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.