Einde voucheractie: “Lokaal voor lokaal”:

Maandag 15 februari 2021

Einde voucheractie: “Lokaal voor lokaal”:

In 2020 is er een voucheractie gestart op initiatief van de gemeenteraad Stein. Een paar maanden later is deze actie vervolg gegeven mede dankzij de steun van een aantal ondernemers. De bijbehorende vouchers zijn verspreid onder gebruikers van de voedselbank. Inmiddels zien we dat er geen vouchers meer worden verzilverd. Mensen die nog in het bezit zijn van een voucher kunnen die tot 1 april 2021 verzilveren bij de bekende winkeliers en ondernemers. Na die datum kunnen de vouchers niet meer worden gebruikt.

Er resteert nog een bedrag in kas wat zal worden overgemaakt aan de voedselbank. Daarmee is deze actie afgesloten. Voor informatie kan er contact opgenomen worden met Paul Thomassen tel: 06 22 57 70 48 of mail naar p.thomassen@meeer.nu

Wij danken iedereen die hier zijn bijdrage aan heeft geleverd.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.