Wensauto Meers verzorgt vervoer naar vaccinatielocatie te Maastricht

Donderdag 4 februari 2021

In de gemeente Stein kunnen inwoners vanaf 60 jaar en die minder mobiel zijn kunnen met de Wensauto Meers naar de GGD locatie in Maastricht om zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Dit geldt voor inwoners die geen beroep kunnen doen op een naaste, geen eigen vervoer hebben, geen vervoer met indicatie hebben (Omnibuzz of Valys-vervoer) of mensen die niet zelfstandig kunnen reizen.

Inwoners die gebruik maken van de wensauto worden tegen een kleine vergoeding naar de vaccinatielocatie te Maastricht gebracht en weer thuisgebracht.

Wanneer kan ik contact opnemen met de wensauto Meers?

De mobiele thuiswonende ouderen vanaf 60 jaar ontvangen een brief van het RIVM om een afspraak te maken voor vaccinatie. Daarna kan een afspraak met de Wensauto Meers worden gemaakt via telefoonnummer 06-28 44 76 14. Reserveer zo snel mogelijk, liefst een aantal dagen voor jouw afspraak. Bellen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur. 

Inwoners die vaker gebruik maken van gemeentelijke vervoersvoorzieningen zoals Omnibuzz of Valys-vervoer kunnen dus ook hiermee naar de vaccinatielocatie gaan.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.