Oud papier inzameling verplaatst naar overdag

Donderdag 28 januari 2021

In verband met de avondklok is het voor verenigingen en vrijwilligers niet mogelijk om in de avonduren jouw oud-papier op te halen. Dit betekent dat RWM N.V. tot en met 9 februari oud-papier overdag inzamelt op de data die in jouw afvalkalender staan. Zet jouw papier en karton voor 07.00 uur 's morgens buiten.

Dit heeft effect voor de volgende inzameldag in de gemeente Stein:
​Vrijdag 29 januari, R601,R602, Harmonie St. Joseph, Berg a/d Maas en Nattenhoven – gemeente Stein

Check de RWM-app of www.rwm.nl voor meer informatie.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.