Medicijnafval via apotheken per 1 januari 2021

Maandag 4 januari 2021

Oude medicijnen en gebruikte naalden horen niet thuis in het restafval of het riool. Vanaf 1 januari 2021 kun je jouw oude medicijnen en gebruikte naalden (in naaldencontainers) gratis inleveren bij jouw lokale apotheek. Ook kun je dit afval inleveren bij de chemokar die elke derde zaterdag van de maand aanwezig is in Stein (op de parkeerplaats naast het gemeentehuis) of op de milieuparken van Geleen en Sittard.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.