Let op: Phishing brieven BsGW

Dinsdag 22 december 2020

BsGW krijgt berichten dat klanten phishing-brieven ontvangen met een logo van BsGW. Deze lijken op het aanslagbiljet van BsGW en zijn geadresseerd aan 'de bewoners'. Ze zijn echter niet van BsGW afkomstig. Ben voorzichtig met de post die je ontvangt en ga niet zonder meer over tot betaling. Aanslagen van BsGW zijn altijd persoonlijk aan jou geadresseerd. Hun (enige) rekeningnummer is NL 18 INGB 0002120407.

Twijfel je over de echtheid van een brief? Kijk op Mijn BsGW om de status van uw aanslagen te bekijken. Hier zie je welk bedrag je nog open hebt staan. Ook kun je altijd telefonisch navraag bij BsGW doen via 088-8420 420. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00uur. 

Voor meer informatie ga naar de website

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.