Partners In Welzijn staat voor je klaar tussen kerst en nieuwjaar

Maandag 21 december 2020

Tijdens de periode tussen kerst en oud en nieuw is PIW een aantal momenten fysiek aanwezig om aandacht te bieden voor de meest kwetsbare inwoners van onze samenleving. Juist dit jaar willen zij in deze periode deze steun mogelijk maken voor hen die dit het hardste nodig hebben. Daarom dat zij op vier dagen in deze week (op afspraak) de mogelijkheid bieden deze steun te vinden bij de sociaal werkers van Partners in Welzijn. Op afspraak omdat tijdens de huidige lockdown, er geen open inloop toegestaan is. Daarmee willen zij ook gehoor geven aan de oproep van onze premier.

Wanneer kunnen inwoners uit de Westelijke Mijnstreek bij Partners In Welzijn terecht?

  • Maandag 28 december, in de Muziekschool in Beek, van 14.00 – 16.00 uur (Dr stassenstraat 88, Beek).
  • Dinsdag 29 december, in de locatie Zitterd van PIW, van 14.00 – 16.00 uur (Burg. Schrijenstraat 1, Sittard).
  • Woensdag 30 december, in het buurtcentrum Nieuwdorp in Stein, van 14.00 – 16.00 uur (Bergenkenstraat 1, Stein) 
  • Donderdag 31 december, in de locatie Zitterd van PIW, van 14.00 – 16.00 uur (Burg. Schrijenstraat 1, Sittard).

Iedere inwoner uit de Westelijke Mijnstreek is op ieder moment van harte welkom.

Omdat zo maar binnenlopen niet mag en kan op dit moment kunnen alle burgers met hulpvragen zich richten tot de reguliere bereikbaarheidsdienst te bereiken via het telefoonnummer 046-457 57 00 of via het e-mailadres sociaalplein@piw.nl De bereikbaarheidsdienst kan de inwoner vervolgens wijzen op de mogelijkheid om een sociaal werker fysiek te spreken in deze week en een afspraak inplannen.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.