Milieupark Schinnen

Donderdag 17 december 2020

Per 1 januari 2021 is het voor de inwoners van de gemeente Stein mogelijk om net zoals nu gebruik te maken van de milieuparken in Stein, Beek, Born, Geleen en Sittard. Het is vanaf 1 januari helaas niet meer mogelijk om met uw afval naar het milieupark van Schinnen te gaan. Meer informatie over de openingstijden, geaccepteerde afvalstormen en andere regels op de milieuparken verwijzen wij u graag naar de website van RWM: www.rwm.nl/inwoners/milieuparken .

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.