Aandacht voor elkaar; Gouverneur bezoekt gemeente Stein

Vrijdag 13 november 2020

Afgelopen week bezocht gouverneur Theo Bovens onze gemeente in het kader van de landelijke campagne #aandachtvoorelkaar om zo te benadrukken hoe belangrijk het is om in deze bizarre tijd aandacht te blijven hebben voor elkaar. Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en het contact met familie en vrienden.

Samen met onze burgemeester ging hij in gesprek met dhr. Reubsaet, voorzitter Buurtvereniging Catsop. Tijdens de huidige coronacrisis zijn er verschillende mooie initatieven ontstaan om elkaar te helpen. Zo heeft ook Buurtvereniging Catsop de handen uit de mouwen gestoken en hulp geboden aan de mensen die dat nodig hebben tijdens deze crisis. 

Buurtvereniging Catsop biedt hulp

Het bestuur van de buurtvereniging Catsop staat open voor het organiseren en of bieden van hulp bij ouderen die niet meer de deur uit mogen of kunnen gaan. 

Heb je zelf behoefte aan hulp of weet je van iemand dat hij/zij niet in staat is om bijvoorbeeld boodschappen te doen, laat het dan weten. Ook als je zelf hulp wilt bieden kan dat. De buurtvereniging coördineert dan de koppeling van jou met iemand die hulp nodig heeft.

Stuur een mail naar corona@buurtverenigingcatsop.nl of bel met Linda Tummers 046 437 49 05.
 

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.